> ## Knowledge Base Index
> Fetch the complete knowledge base index at: https://helping.alive-pic.com/sitemap.xml
> Use this file to discover available pages before exploring further.
> Pure-Markdown content can be obtained by appending a '.md' suffix to the content URLs listed in the sitemap (without the trailing slash).

# מחיקת חשבונך

צריך למחוק את חשבון ALIVE שלך? אתה יכול לעשות את זה מהאפליקציה - אבל אנא קרא את זה קודם. 

--- 

## לפני שתמחק 

||| **פעולה זו היא לצמיתות ולא ניתן לבטלה.** מחיקת החשבון שלך תמחק את כל המשויך אליו. אין דרך לשחזר את הנתונים שלך לאחר המחיקה. 

כאשר תמחק את חשבונך, הדברים הבאים **יוסרו לצמיתות**: 

* **הפרופיל ופרטי החשבון שלך** 
* כל **האירועים** שיצרת 
* כל **תבניות** (כולל מותאמות אישית) 
* כל **תמונות הגלריה והסרטונים** 
* כל **אנשי הקשר** שנאספו מאירועים 
* **ספריית האפקטים של AI** שלך ואפקטים מותאמים אישית 
* **המינוי** שלך (אם פעיל, הוא יבוטל) 
*כל **רישום המכשיר** 

--- 

## כיצד למחוק את החשבון שלך 

1. פתח את ALIVE 
2. עבור אל **הגדרות** 
3. גלול אל **אזור הסכנה** בתחתית 
4. הקש על **מחק חשבון** 
5. קרא בעיון את האזהרה 
6. אשר שברצונך להמשיך 

||| תתבקש לאשר את החלטתך. לאחר שתאשרו, תהליך המחיקה מתחיל מיד ו**לא ניתן לעצור או לבטלו**. 

--- 

## מה קורה למנוי שלך? 

אם יש לך מנוי פעיל בעת מחיקת החשבון שלך: 

* המנוי שלך **תבטל באופן מיידי** 
* **לא תקבל החזר** עבור יתרת תקופת החיוב 
* כל תכונות התוכנית יפסיקו לפעול מיד 

| אם אתה רק רוצה להפסיק לשלם, שקול **לבטל את המנוי** במקום למחוק את חשבונך. כך, הנתונים שלך נשארים שלמים למקרה שתרצה לחזור מאוחר יותר. 

--- 

## האם אוכל לשחזר את החשבון שלי? 

**לא.** לאחר מחיקת החשבון שלך, כל הנתונים יימחקו לצמיתות מהשרתים שלנו. אין תהליך התאוששות. אם תרצה להשתמש שוב ב-ALIVE לאחר מחיקת החשבון שלך, תצטרך ליצור חשבון חדש לגמרי ולהתחיל מאפס. 

--- 

## טיפים 

* **ייצא את הנתונים שלך תחילה** - הורד את כל התמונות, הסרטונים או רשימות אנשי הקשר שתרצה לשמור לפני המחיקה 
* **בטל את המנוי שלך במקום זאת** - אם אתה רק לוקח הפסקה, ביטול המנוי שלך שומר על הנתונים שלך 
* **צור קשר עם התמיכה אם אינך בטוח** - פנה אל **support@alive-pic.com** אם יש לך שאלות לפני המחיקה 

||| תחשוב פעמיים לפני המחיקה. ראינו מפעילי דוכנים מוחקים את החשבונות שלהם ומתחרטים על כך כשהם מאבדים שנים של תבניות, נתוני אירועים ואפקטים מותאמים אישית. אם יש סיכוי שתחזור, פשוט בטל את המנוי שלך במקום זאת.